Back to All Events

Tutustu Nian 52 liikkeeseen

  • Etelä-Helsingin kansalaisopisto 35 Laivurinkatu Helsinki, 00150 Finland (map)

Aika: lauantai 13.10.2018 klo 12-15
Paikka: Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Laivurinkatu 35 (HUOM! Tilassa ei ole suihkua)
Hinta: 30 €
Ilmoittaudu mukaan 8.5. alkaen: https://opistopalvelut.fi/toimela/course.php?l=fi&t=4106

Tällä kurssilla tutustumme Nian muotoon: 52 liikkeeseen, jotka ovat Nia-koreografioiden perustana. Liikkeitä on koko keholle jaloista sormenpäihin ja päähän asti. Nian 52 liikkeen harjoittamisella kehität liikkumisen taitojasi. Se on hyvä tapa kohottaa kuntoasi hauskasti ja liikkuen sinun omalla tavallasi. Kurssi sisältää Nia-tunnin, jolla pääset soveltamaan ja aistimaan juuri oppimiasi liikkeitä.

Nia yhdistää tanssilajien iloa ja ilmaisua kamppailulajien keskittyneisyyteen ja voimankäyttöön. Kehonhuolto ja omien aistimuksien tutkiminen ovat luonnollinen osa Niaa. Tämä kurssi on hyvä tapa tutustua lajiin tai syventää omaa suhdettasi siihen.

Niassa liikutaan paljain jaloin.

Earlier Event: August 29
Nia under Helsingfors arbis öppet hus
Later Event: October 19
Nian kehittäjä Debbie Rosas Suomessa