Back to All Events

Nia – Music, Movement, Magic

  • Etelä-Helsingin kansalaisopisto 35 Laivurinkatu Helsinki, 00150 Finland (map)

Aika: lauantai 17.11.2018 klo 12-15
Paikka: Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Laivurinkatu 35 (HUOM! Tilassa ei ole suihkua)
Hinta: 30 €
Ilmoittaudu mukaan 8.5. alkaen: https://opistopalvelut.fi/toimela/course.php?l=fi&t=4105

Tällä kurssilla sukellamme monipuoliseen musiikkiin ja aistimme, miten voimme luoda ainutlaatuisia ja taianomaisia hetkiä yhdistelemällä liikkumista musiikkiin. Nian taika muodostuu liikkeen ja musiikin yhteisvaikutuksesta sekä vapaudesta liikkua rennosti juuri sinun omalla tavallasi. Musiikki ei ainoastaan ylläpidä rytmiä vaan se on merkittävässä osassa ja ohjaa meitä liikkumaan ja ilmaisemaan itseämme.

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa liikkumisen ilo ja sen tuottama elinvoima ovat kaiken perusta. Nia yhdistää tanssilajien iloa ja ilmaisua, kamppailulajien keskittyneisyyteen ja voimankäyttöön. Kehonhuolto ja omien aistimuksien tutkiminen ovat luonnollinen osa lajia. Tämä kurssi on hyvä tapa tutustua lajiin tai syventää omaa suhdettasi siihen.

Niassa liikutaan paljain jaloin.

Earlier Event: October 19
Nian kehittäjä Debbie Rosas Suomessa
Later Event: December 2
Nia-pikkujoulujamit