Back to All Events

Nia FreeDance ­– lisää luovuutta, iloa ja hyvää oloa vapaasti liikkuen

  • Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Laivuri 35 Laivurinkatu Helsinki, 00150 Finland (map)

Tule mukaan tutkimaan sinun tapaasi liikkua, leikkiä liikkeellä musiikin ja tunteiden kautta. Tämän playshopin teemana on FreeDance ja tutustumme vapaan tanssiin Nia-style. FreeDancessa tanssi lähtee vapaudesta. Sen myötä löydämme aina uudelleen erilaisia uusia tapoja liikkua ja ilmaista itseämme. Pääset tutustumaan FreeDancen vaiheisiin liikkuen, kuunnellen musiikkia ja aistien kehoa, mieltä, tunteita ja sielua. FreeDance-harjoitus stimuloi luovuutta, elinvoimaisuutta, itsensä parantamista ja hyvinvointia. Playshop sisältää Nia-tunnin.

Playshop on nimensä mukaan leikkisä työpaja ja FreeDance sopii kaikille! Mukaan tarvitset mukavat vaatteet liikkua, vesipullon sekä uteliaan mielen. Olet tervetullut olit sitten uusi utelias, Niaa jo kokeillut tai pidempään harrastanut.

Aika: Lauantaina 7.4.2018 klo 12-14
Paikka: Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Laivurinkatu 35
Ohjaajat: Hanna Uusiprosi & Riikka Wallin
Hinta: 35 € drop-in. Maksu paikan päällä MobilePay tai käteinen (tasaraha). Earlybird 30 € kun ilmoittaudut mukaan ti 3.4. mennessä. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään lasku s-postitse.
Ilmoittaudu s-postitse Hanna Uusiprosille, hannauusiprosi (a) outlook.com

7. HUHTIKUUTA.png

Tämä playshop on osa Nia Finland Playshop -päivää. Nia Finland Playshop -päivä on yksi juhlavuoden tapahtumista! Nia on ollut Suomessa jo 15 vuotta ja juhlistamme lajin leviämistä ympäri Suomen järjestettävillä työpajoilla. Katso kaikki Suomen pajat osoitteessa www.niafinland.fi.
 

Earlier Event: March 9
#TGIF Nia specials
Later Event: April 13
#TGIF Nia specials