Back to All Events

Nia — Form & Freedom


  • Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Laivuri 35 Laivurinkatu Helsinki, 00150 Finland (map)

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa tärkeää on oman kehon kuuntelu. Niassa yhdistellään tanssia sekä kamppailu- ja kehonhuoltolajeja. Pääset kehittämään joustavuutta, ketteryyttä, stabiliteettia, voimaa sekä liikkuvuutta. Tällä kurssilla sukelletaan muotoon ja vapauteen. Nian muoto, 52 liikettä ja niistä muodostuvat liikesarjat, liikuttaa koko kehoasi ja auttaa sinua kehittämään liikkumisen taitoja. Vapaus kutsuu sinut liikkumaan sinun kehosi tavalla, hoitamaan itseäsi ja leikkimään liikkeellä. Se antaa tilaa itseilmaisulle. 

Tunnit sisältävät tavallista Nia-tuntia pidemmän lattiaosuuden ja loppurentoutuksen. Niassa liikutaan paljain jaloin. 

Huom! Tilassa ei ole suihkua.

Opetuspaikka: Laivuri, Laivurinkatu 35, 00150 Helsinki

Aika: torstai 17.5. ja 24.5. klo 17.00-18.30

Hinta: 36,00 €

Ilmoittautuminen alkaa 5.4.2018 klo 10: ILMOITTAUDU MUKAAN