Back to All Events

Nia – jalat ovat kehosi perusta

  • Etelä-Helsingin kansalaisopisto 35 Laivurinkatu Helsinki, 00150 Finland (map)

Paikka: Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Laivurin studio, Laivurinkatu 35
Päivä ja kello: lauantaina 2.11.2019 klo 12-15
Kurssimaksu: 30 €
Ilmoittaudu mukaan: https://opistopalvelut.fi/toimela/course.php?l=fi&t=3662

Tasapaino kehossa alkaa jaloista. Tule tutkimaan miten sinun jalkasi liikuttavat sinua sekä tutustumaan liikkeisiin, jotka kehittävät perustasi hyvinvointia. Niassa® liikutaan paljain jaloin. Siten voimme löytää yhteyden maahan ja kehomme keskustaan. Voimme liikkua tehokkaasti, sulavasti ja voimaa hyödyntäen.

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa liikkumisen ilo ja sen tuottama elinvoima ovat kaiken perusta. Nia® yhdistää tanssilajien iloa ja ilmaisua, kamppailulajien keskittyneisyyteen ja voimankäyttöön. Kehonhuolto ja omien aistimuksien tutkiminen ovat luonnollinen osa lajia. Kurssi sisältää sekä vapaampaa liikettä että perinteisen Nia-tunnin. Kurssi on hyvä tapa tutustua Niaan tai syventää omaa suhdettasi siihen.

Earlier Event: September 28
Nia – leiki ja opi Aya