Back to All Events

Nia – leiki ja opi Aya

  • Etelä-Helsingin kansalaisopisto 35 Laivurinkatu Helsinki, 00150 Finland (map)

Paikka: Etelä-Helsingin kansalaisopisto, Laivurin studio, Laivurinkatu 35
Päivä ja kello: lauantaina 28.9.2019 klo 12-15
Kurssimaksu: 30 €
Ilmoittaudu mukaan: https://opistopalvelut.fi/toimela/course.php?l=fi&t=3660

Tällä kurssilla tutustumme Nia-ohjelmaan Aya. Nia ohjelma koostuu monipuolisesta musiikista ja siihen yhdistettävistä liikkeistä. Aya-ohjelman fokuksena on vakaus. Tutustumme sarjan musiikkiin ja liikkeisiin, tutkimme miltä ne tuntuvat omassa kehossamme sekä sovellamme niitä nautintoa etsien. Tarkoituksena on löytää rauhaa ja rentoutta kun lopuksi tanssimme koko ohjelman.

Nia® on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, jossa liikkumisen ilo ja sen tuottama elinvoima ovat kaiken perusta. Nia yhdistää tanssilajien iloa ja ilmaisua, kamppailulajien keskittyneisyyteen ja voimankäyttöön. Kehonhuolto ja omien aistimuksien tutkiminen ovat luonnollinen osa lajia. Kurssi on hyvä tapa tutustua Niaan tai syventää omaa suhdettasi siihen. Niassa liikutaan paljain jaloin.

Huom! Tilassa ei ole suihkua

Earlier Event: May 2
NIA – ELINVOIMA LIIKKEELLE!
Later Event: November 2
Nia – jalat ovat kehosi perusta